lördag 6 juli 2013

FOTO - SVERIGEBESÖK - FOTBOLL ❤
Hej på er fina! Igår efter att ha vunnit först mot Nokia 2-0 & sedan mot Torneå 6-0, fick vi besök av våra bekanta från Sverige! Det var ur roligt att träffas igen efter att inte sett varann på ett år! 
Jag o Wilma lärde Emma o Arvid att åka longbord, medan Nemo hunden nöjde sig med att sitta i korgen efter något åk, hehe! Det lärde sig i alla fall det super snabbt! Vi åkte mer eller mindre hela kvällen o blev fotade av deras pappa som är fritidsfotograf! Efter att vi åkt längelänge avslutade vi kvällen på trampolinen, tills det var dags för dem att åka tillbaka till sin villa, som de har här i Österbotten!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens första match avslutades med vinst 5-0! Det betydde alltså att vi gick till Semi final!! Vi kämpade o kämpade för allt vi hade, men trots det blev det förlust med 0-1... Imoron spelar vi alltså bronsmatch o det SKA vi ta hem! 

Ikväll får jag nattbesök av the one and only Rebecca K!

Kram&Moii 


2 kommentarer:

 1. Alltså jag skulle så vilja ha en såndär longboard, visst är det en warp. Men jag hittar den inte någonstans. Var har du köpt din , vad kostade den? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!:) Jo den som går upp där bak är min longbord & det är en Warp. Jag köpte den från Stadium o den kostade 79.90€ då!:)

   Den andra longborden som inte går upp där bak är Wilmas o hon beställde sin från junkyard. Den kostade kring 90€.

   Hoppas du hittar!:)

   Radera