torsdag 5 november 2015

Den mysiga årstiden


Hejsan svejsan! Det märks att November har smugit sig på. Imorse var det riktigt fruset på marken, men det gillas! Med åren har jag börjat tycka allt mer om hösten och månaderna före jul. Det är något speciellt med dem. Jag får en riktig "myskänsla", och vill helst dra på mig de skönaste kläderna jag äger och tända massa ljus. Under denna årstid har man tid med så mycket annat som man annars inte orkar ägna tid åt.

Nog pratat om det. Toffe plockade upp mig efter skolan och körde hem mig! (tack älskling). Så småningom skall jag svischa om till träningskläder och bege mig iväg på Yoga med Matilda! Ingen av oss har någonsin testat det, så det skall minsann bli spännande :)

Ta hand om dig, så hörs vi snart igen!❤️


2 kommentarer:

 1. ja ha testa yoga två gånger, ena gången va jag oartig och gick ut mitt i för att passe va 1,5h och jag hade så TRÅKIGT. Andra gången började jag fnittra mitt i när ledare sa att vi skulle hälsa på solguden, men tydligen tyckte ingen annan än jag att de va roligt... Hoppas de går bättre för er :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha nä vad roligt! :,)
   Hade nog svårt att hålla mig för skratt då hon började "hymma". Lite långtråkigt blev det, men överlag var det skönt och avslappnande! :)

   Radera