måndag 26 augusti 2013

Den största födelsedagspresenten

Heeeeej! Idag fyller Wilma år, som ni säkert redan vet! Kommentera gärna videon som jag fixat ihop i förra inlägget! Nu ska jag komma till det jag egentligen ville skriva om. 

Mamma hade tidigare sagt att vi kommer få en gemensam födelsedagspresent. Jag hade nog lite funderingar kring vad de kunde vara, men jag kunde ändå aldrig tro att det var det det var! Vi hade först bestämt att vi skulle få presenten den 29:onde, eftersom Wilma fyller 26 o jag 31:sta, så det skulle bli mittemellan! 
Men otålig som jag är, kunde jag inte vänta tills det, så vi bestämde att vi skulle få presenten idag på moron! 

Mamma kom upp med varsitt kuvert i handen. När jag fick mitt kikade jag försiktigt in o GISSA HUR GLAD JAG BLEV DÅ JAG SÅG ATT DET VAR EN BILJETT TILL MALLORCA ?!?!

Alltså hoho, så dit är vi på väg om 3 veckor! Kan inte vänta.... Pappa stannar dock hemma, eftersom han har svårt att ta ledigt. Dessutom spelar det inte så stor roll för honom, bara han slipper på sina älskade skidsemestrar på vintern! (;Några bilder från Mallorca för ett år sedan då mamma o Wilma var dit! Visst är det underbart fint!2 kommentarer:

  1. näää va kul :D nu slipper ni ut å resa igen! kom ihåg bara, ingen parasailing sen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, det ska bli så kul! Man blev ju riktigt sugen då man såg på allt roligt som du o Nico gjort i Turkiet! Absolut (enligt mamma;) ingen parasailing! ;)

      Radera