lördag 3 oktober 2015

Tips för en lyckad höst


Nu har vi gått in i Oktober, vilket innebär en höstmånad rakt igenom. Hösten för mig har tidigare haft en negativ klang, men numer tänker jag endast positivt i och med hösten. 

 Nu kommer ni få ta del av tips på vad som gör min höst mest lyckad :)


Drick varmt: Under hösten blir det ofta rått & kallt i luften vilket leder till att man blir frusen. Det bästa sättet att få upp värmen igen är att dricka något varmt, t.ex. te, kakao, kaffe, you name it! Personligen tycker jag te smakar allra bäst under hösten, och jag dricker det i princip varenda dag.

Cozy time

Ljus: En ljusslinga eller några levande ljus kan ge så mycket känsla. På kvällarna när det börjar skymma är det så mysigt med dessa typer av ljus, verkligen. Testa! 

LINA JOHANSSON
Pinterest: Kreative Ideen entdecken und speichern

Saker att se framemot: När det blir mörkt och kallt kan det vara en räddning att ha något att se framemot. Det kan vara allt från en middag med flickorna, en resa, en fest eller bara något så enkelt som en bio premiär. Bara du har något du kan längta till och se framemot blir hösten inte lika tung!

INTERIOR

Ordning & reda: En annan sak som får en på bra mode är en trivsam miljö. Få av oss (jag är ett undantag) tycker om att städa. Det kan vara bland det tråkigaste man vet. Dock mår man så bra av att ha det snyggt och fräscht runt sig! Ta dig tid att städa bara för att efteråt få uppleva känslan av ordning & reda! Du kommer inte ångra dig.

Cozy
(12) Tumblr

Egentid: Hösten är en perfekt tid för att påbörja en ny serie eller en ny bok. Unna dig egentid då du med gott samvete kan plöja igenom serier och/eller böcker. Jag kan rekommendera serier som Pretty little liars, Gossip girl och Prison break. Böcker har jag läst desto mindre av, men den jag nyligen påbörjat kan jag varmt rekommendera. (Speciellt om du är en känslomänniska som jag!)

Cozy
1 - image #2857952 by taraa on Favim.com

MYS: Enligt mig är det här den viktigaste faktorn för att få en lyckad höst; mys som aldrig förr. Det kan handla om att mysa med ens pojkvän, göra något mysigt med en kompis eller mysa själv i sängen en hel dag. Vem tycker inte om att mysa liksom?

Hoppas ni tyckte om tipsen! Nu hoppas jag att ni som tidigare inte gillat hösten kan hitta åtminstone 1 positiv sak med den. Puss & Kram. Dela gärna med er av era bästa tips inför hösten!❤️

(bilder från weheartit)


1 kommentar:

  1. hihii! vad gulligt och mysigt inlägg. Bra tips, speciellt det om städningen är verkligen såå sant ! ;)

    SvaraRadera